شنبه 23 خرداد 1405 - Sat 13 Jun 2026
  • دشمن دست از پا خطا کند سیلی محکمی می‌خورد

  • مجلس ترحیم آیت‌الله فیاض از طرف رهبر انقلاب در قم

  • چرا دارایی‌های ماسک در منطقه، هدف نظامی برای ایران است؟

  • الگوی ترامپ و روایت واقعیت از پس یک جنگ روانی

  • نجات ۳۹ مهاجر از یک تریلی آتش گرفته در تگزاس / فیلم

  • نفوذ حنظله به سامانه‌های پهپادی FBI

  • واکنش حزب الله به توافق احتمالی ایران و آمریکا

  • بومی‌سازی کلیشه‌های غربی؛ از دوگانه‌های ساده‌انگارانه تا تقلیل تاریخ + عکس

  • شروع سوخت‌گیری با کارت بانکی از ماه آینده

  • عارف: روند رشد قدرت ایران متوقف‌شدنی نیست

  • نصیحت جالب جولانی به سران بیروت

  • صدور حکم ۳۰ سال حبس برای یک رئیس جمهور

  • جزئیات جدید از پیش‌نویس تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا

  • افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد اعمال می‌شود؟

  • ساعت ترامپ روی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خوابیده

  • اصفهان؛ شهر مردانی که تاریخ تشیع را روایت کردند + عکس

  • آتش‌زدن پرچم اسرائیل در افتتاحیه جام جهانی / فیلم

  • اروپای سرگردان در بحران مشروعیت؛ افول یک بازیگر غربی

  • تمامیت و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست

  • مکزیکی‌ها برنده دیدار افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 328475
    تاریخ انتشار: 25/دي/1401 - 23:29

    آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ برف و باران در محورهای ۱۸ استان و انسداد ۱۱ مسیر

    رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا از بارش برف و باران در جاده‌های ۱۸ استان کشور خبر داد.

    آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ برف و باران در محورهای ۱۸ استان و انسداد ۱۱ مسیر

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا؛ سرهنگ احمد شیرانی در گفت‌وگویی ، درباره وضعیت جوی جاده‌های کشور گفت: برابر آخرین گزارش‌های دریافتی از مراکز کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا از سراسر کشور در حال حاضر  شاهد بارش برف و باران در برخی از محورهای استان‌های کردستان، لرستان، همدان، قزوین، البرز، تهران، اصفهان، زنجان، اردبیل، آذربایجان غربی،   فارس، مرکزی، کرمانشاه و چهارمحال وبختیاری هستیم. همچنین در برخی از محورهای استان‌های ایلام، خوزستان، قم و بوشهر نیز بارش باران گزارش شده است.

    وی با تاکید بر اینکه لازم است در این شرایط جوی رانندگان از تردد غیرضروری در معابر شهری و بین‌شهری پرهیز کنند، افزود: در همین راستا نیز رانندگان باید توجه داشته باشند که استفاده از زنجیرچرخ در محورها و گردنه‌های کوهستانی برف‌گیر الزامی است. رعایت فاصله طولی مناسب و سرعت مطمئنه و پرهیز از سبقت غیرمجاز موضوع دیگری است که رانندگان باید در شرایط برفی و بارانی رعایت کنند.

    رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا درباره وضعیت تردد در جاده‌ نیز گفت: تردد در تمامی جاده‌ها روان است، اما در جاده‌های برفگیر لازم است که حتما رانندگان با احتیاط مضاعف و سرعت مطمئنه حرکت کنند.

    شیرانی درباره اینکه آیا ممکن است محورهای کوهستانی مانند چالوس، هراز و ... مسدود شوند، گفت: هر محوری که در آن احتمال وقوع خطراتی نظیر رانش زمین، سقوط بهمن و ... وجود داشته باشد، مسدود خواهد شد و در صورت انسداد هر یک از محورها درباره آن اطلاع رسانی خواهد شد.

    انسداد ۱۱ جاده تا اطلاع ثانوی

    وی درباره محورهای دارای انسداد نیز گفت: محور قدیم خرم آباد - پلدختر تا اطلاع بعدی مسدود بوده و تردد از مسیر جایگزین آزادراه خرم آباد - پل زال و محور خرم آباد - کوهدشت انجام می‌شود. محور ریگان – ایرانشهر نیز تا اطلاع بعدی مسدود است. همچنین محورهای پونل  - خلخال، ابهر - خدابنده،   لاسم - ارجمند، وازک - بلده، سروآباد – پاوه، شمشک - دیزین، سی سخت – پادنا، محور جدید هشتگرد – طالقان و گنجنامه - تویسرکان نیز تا اطلاع بعدی مسدود است.

    رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا با اعلام شماره ۱۲۰ از رانندگان و مسافران خواست که پیش از شروع سفر حتما با این شماره تماس بگیرند و با اطلاع از آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها و نیز محورهای دارای انسداد و محدودیت ترافیکی، مناسب‌ترین زمان و مسیر را برای انجام سفرهای خود انتخاب کنند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما